OPLEV NBA FINAL FOUR 30 MARTS – 3 APRIL 2018


SPORT SKAL OPLEVES LIVE


NBA Final Four

Der er få sportsbegivenheder i verden som kan matche den spænding og atmosfære som befinder sig under Final Four. Hvert forår konkurrerer 68 af de bedste og vildeste atleter om at vinde titlen og dermed kalde sig ‘champions’. Finalen i 2017 var en af de helt store hvor North Carolina fik revanche efter deres nederlag sidste år i det sidste sekund! Spændingsniveauet ser aldrig ud til at falde og det er en af oversagerne til at denne turnering er så elsket! I 2018 vender finalen tilbage til Texas, den smukke flodby San Antonio. De er klar til at byde tusindvis af basketball fans velkommen. Oplev NBA Final Four med Best in Life Sport.

KONTAKT BEST IN LIFE SPORT OG LAD OS SAMMEN TILPASSE DIN NBA FINAL FOUR OPLEVELSE

Livet handler om oplevelser

Vi har pakker til priser fra Kr. 9.950 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

 

BEST IN LIFE SPORT – FINAL FOUR PAKKE KAN INDEHOLDE:

NBA Final Four

4 eller 5 overnatninger på et centralt beliggende hotel i Texas

Morgenmad på hotellet

Dit valg af billetter til 2018 NBA Final Four

Skræddersyet rejse & concierge service fra Best in Life Sport

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

MULIGE OPGRADERINGER

NBA Final Four

Ekstra nætter, værelse opgradering, privat guide til bytur, shopping tur, teaterbilletter, ballet billetter, opera billetter, middag reservationer, spa-behandlinger, privat transport (sedan, limousine, luksus yacht eller helikopter), flybillet (økonomi, business- eller første klasse samt privatfly)

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!