DAYTONA 500


TAG PÅ DEN ULTIMATIVE DAYTONA 500 REJSE OG OPLEV DET UTROLIGE BRØLEN!


Daytona 500 rejse

Daytona 500 er det største løb i henhold til NASCAR fans. Det betragtes ofte som det mest prestigefyldte løb i NASCAR Spring Cup Series og leverer altid nogle af sportens største øjeblikke.

En nylig renovering af det legendariske Daytona International Speedway er fuldført. Hvis du har været så heldig at opleve Daytona før renoveringen, bliver du nød til at besøge det igen. Denne forbedret version er som en helt ny oplevelse. Alt er blevet renoveret og moderniseret; flere merchandise butikker, flere siddepladser, nye elevatorer og rulletrapper og så har bevægeligheden for dig aldrig været bedre. Der er endda gratis wi-fi og telefon ladestationer!

TAG MED OS PÅ DEN ULTIMATIVE DAYTONA 500 REJSE!

Dem som var så heldige at overvære Daytona 2017 var vidne til at Kurt Busch endelig vandt hans første Daytona efter en hæsblæsende finale! Vil Daytona 500 2018 måske blive det mest spændende løb nogensinde? Tag på den ultimative Daytona 500 rejse med Best in Life Sport i perioden 17 – 19 februar 2018 og oplev dette utrolige racerløb LIVE!

VORES PAKKER INKLUDERER SOM MINIMUM:

– Første klasses indkvartering på 4* hotel eller endnu bedre
– Valg af pladser i samarbejde med vores rådgivning
– Privat transport ved ankomst i lufthavnen
– Best in Life Sport Concierge Service

Priser fra kr. 9.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE?


Oplev Daytona 500

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!