ESPORT REJSER


“ESport will rival the biggest traditional sports leagues in terms of future opportunities”

ESport rejser

ESport står for elektronisk sport og går i bund og grund ud på at konkurrere i computerspil. Dette foregår foran computeren/spillekonsolen over internettet. ESport er nyt, men noget vi ikke kommer til at undgå i fremtiden! Det er inde i en eksplosiv udvikling og hos Best in Life tror vi på at ESport bliver lige så stort, hvis ikke større end traditionel sport. 

Der arrangeres årligt rigtig mange ESport turneringer både nationalt og internationalt. De mest populære turneringer er helt klart VM og EM i de forskellige computerspil og det er også disse turneringer vi som rejsebureau fokuserer på. 

De mest populære ESportsspil er FIFA, Counter-Strike, Dota 2, League of Legends og Starcraft II.  

VI TILBYDER ESPORT REJSER TIL FØLGENDE COMPUTERSPIL:

 

ESport rejser til FIFA

ESport rejser

FIFA er et virtuelt fodboldspil som er udgivet siden 1994 af den amerikanske spiludvikler Electronic Arts. Der bliver afholdt flere årlige turneringer i FIFA samt EM og VM. Vi tilbyder rejser til alle disse turneringer og hos os er du i trygge hænder. 

Kontakt os!

ESport rejser til Counter-Strike

ESport rejser

Counter-Strike er et holdbaseret førstepersonsskydespil til PC. Det er uden tvivl et af de mest populære online-spil til dato! Der findes fire udgaver af spillet, hvor det seneste blev udgivet den 21. august 2012. Danmark har et af de førende hold indenfor dette spil, Astralis. Kontakt os for mere information omkring ESport rejser til Counter-Strike.

Kontakt os!
 
 

ESport rejser til League of Legends

ESport rejser

League of Legends bedre kendt som LoL er et gratis Multiplayer Online Battle Arena spil. Det blev udgivet tilbage i 2009 og er et af de mest populære spil i verden. Kontakt os for mere information omkring ESport rejser til League of Legends.

Kontakt os!

ESport rejser til Dota 2

ESport rejser

Dota 2 er et multiplayer online battle arena computerspil (MOBA). Det blev udgivet tilbage i 2013. I Dota 2 kæmper 2 hold mod hinanden og dem der først ødelægger modstanderens ancient har vundet. Kontakt os for mere information omkring ESport rejser til Dota 2.

Kontakt os!
 
 

ESport rejser til Starcraft II

ESport rejser

StarCraft er et strategispil, der går ud på at opbygge en hær og ødelægge modstanderens base i det ydre rum. Spillet er særligt populært i Sydkorea, hvor professionelle StarCraft-spillere er store stjerner. Kontakt os for mere information omkring ESport rejser til Starcraft.

Kontakt os!

VORES ESPORT REJSER INDEHOLDER MINIMUM FØLGENDE:

2 overnatninger på 3 eller 4* stjernet hotel i centrum inkl. morgenmad

Officiel billet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

EU-ansvarsforsikring

Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!