FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2018 I KIEV


CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2018 – 26. MAJ

Nsk Olimpiyskyi i Kiev, Ukraine

Det er et af de mest, hvis ikke det mest eftertragtede trofæ i Fodboldverdenen – Denne tunering har altid afspejlet de bedste fodboldklubber i Europa. Kun en lille håndfuld af klubber har vundet Champions League mere end én gang; tuneringen indeholder 76 af de højst rangeret klubber som alle konkurrerer om at hæve trofæet i utrolige omgivelser. Det er den mest sete sportsbegivenhed årligt, mere end 300 millioner mennesker tænder deres TV når fløjtet i Champions League går i gang. Vi har sikret os de bedste Champions League finale 2018 billetter til vores kunder! 

Tag på den ultimative fodboldrejse og oplev fodboldverdens vigtigeste sportsbegivenhed LIVE på stadion. Best in Life Sport inviterer dig til Kiev – en af de største fodbold byer i Østeuropa!

Læn dig tilbage og nyd turen, vi sørger nemlig for det hele, du skal blot kontakte os. Dit ophold vil være i Ukraines hovedstad, Kiev på vores 4* hotel Hotel Ukrayine. Kiev er blevet en vældig populær destination hvilket giver god mening. Det er en fantastisk by som bl.a. byder på utrolig mange seværdigheder. Best in Life’s concierge service vil selvfølgelig være behjælpelig på din tur.

 

Fodboldrejser til Champions League finalen 2018 inkluderer følgende:

Fodboldrejser til Champions League finalen 2018 | Champions League finale 2018 billetter

2 overnatninger på udvalgt 4* Hotel Ukrayine centralt beliggende i perioden 25 – 27 maj 2018

Morgenmad på hotellet

Officielle kategori 3 Champions League finale 2018 billetter (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 16.500,- pr. person (baseret på dobbeltværelse)


VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2018 I KIEV?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS