FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN D. 01. juni 2019 I Madrid


CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2019 – 01. juni kl. 20.45.

Santiago Bernabéu i Madrid

Det er et af de mest, hvis ikke det mest eftertragtede trofæ i Fodboldverdenen – Denne tunering har altid afspejlet de bedste fodboldklubber i Europa. Kun en lille håndfuld af klubber har vundet Champions League mere end én gang; tuneringen indeholder 76 af de højst rangeret klubber som alle konkurrerer om at hæve trofæet i utrolige omgivelser. Det er den mest sete sportsbegivenhed årligt, mere end 300 millioner mennesker tænder deres TV når fløjtet i Champions League går i gang. Vi har sikret os de bedste Champions League finale 2019 billetter til vores kunder! 

Tag på den ultimative fodboldrejse og oplev fodboldverdens vigtigeste sportsbegivenhed LIVE på stadion. Best in Life Sport inviterer dig til Madrid – en af de største fodbold byer i Europa!

Læn dig tilbage og nyd turen, vi sørger nemlig for det hele, du skal blot kontakte os. Dit ophold vil være i Spaniens hovedstad, Madrid på vores 4* hotel centralt i Madrid . Madrid er blevet en vældig populær destination hvilket giver god mening. Det er en fantastisk by som bl.a. byder på utrolig mange seværdigheder. Best in Life’s concierge service vil selvfølgelig være behjælpelig på din tur.

 

Fodboldrejser til Champions League finalen 2019 inkluderer følgende:

Fodboldrejser til Champions League finalen 2018 | Champions League finale 2018 billetter

2 overnatninger på udvalgt 4* Hotel centralt beliggende i perioden 30 maj – 02. juni 2019

Morgenmad på hotellet

Officielle kategori 3 Champions League finale 2019 billetter (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 16.995,- pr. person (baseret på dobbeltværelse)


VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2019 I MADRID ?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS