FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN D. 28. maj 2021 på Atatürk Olympic Stadium, Istanbul


CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2021. d. 28. maj kl. 20.45.

Det er et af de mest, hvis ikke det mest eftertragtede trofæ i Fodboldverdenen – Denne tunering har altid afspejlet de bedste fodboldklubber i Europa. Kun en lille håndfuld af klubber har vundet Champions League mere end én gang; tuneringen indeholder 76 af de højst rangeret klubber som alle konkurrerer om at hæve trofæet i utrolige omgivelser. Det er den mest sete sportsbegivenhed årligt, mere end 300 millioner mennesker tænder deres TV når fløjtet i Champions League går i gang. Vi har sikret os de bedste Champions League finale 2021 billetter til vores kunder! Vi anbefaler I bestiller i god tid

Tag på den ultimative fodboldrejse og oplev fodboldverdens vigtigste sportsbegivenhed LIVE på stadion. Best in Life Sport inviterer dig til Istanbul – en fantastisk spændende by!

Læn dig tilbage og nyd turen, vi sørger nemlig for det hele, du skal blot kontakte os. Dit ophold vil være i centrum af Istanbul på vores 4* hotel centralt i Istanbul.  

Istanbul er blevet en vældig populær destination hvilket giver god mening. Det er en fantastisk by som bl.a. byder på utrolig mange seværdigheder. Best in Life’s concierge service vil selvfølgelig være behjælpelig på din tur.

 

Fodboldrejser til Champions League finalen 2021 inkluderer følgende:

Fodboldrejser til Champions League finalen 2018 | Champions League finale 2018 billetter

Flybillet København – Istanbul t/r

3 overnatninger på udvalgt 4* Hotel centralt beliggende i perioden 27 maj – 30.maj 2021

Morgenmad på hotellet

Officielle kategori 2 Champions League finale 2021 billetter (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 29.500,- pr. person (baseret på dobbeltværelse)


VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSEN TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN 2021 I ISTANBUL ?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS