FODBOLDREJSER TIL EUROPA LEAGUE FINALEN 2019


EUROPA LEAGUE FINALEN 2019

29. maj 2019, Olympic Stadium, Baku

Kombiner spænding og høj puls!

Tag på den ultimative fodboldrejse til Baku og oplev en af fodboldverdens vigtigeste sportsbegivenheder LIVE på stadion. Best in Life Sport inviterer dig til Europa League finalen 2019, læn dig tilbage og nyd turen, vi sørger nemlig for det hele, du skal blot kontakte os. 

UEFA Europa League er en fodboldturnering for europæiske klubhold, arrangeret af det europæiske fodboldforbund UEFA. Det er den næstmest betydningsfulde turnering for europæiske klubhold efter Champions League.

Turneringen var kendt som UEFA Cup før juni 2009, samtidig med at turneringsstrukturen blev ændret fra 2009/2010-sæsonen. Europa League og UEFA Cup anses for at være den samme turnering, hvor navneskiftet blot er rebranding.

Turneringen startede i 1971 og erstattede Inter-Cities Fairs Cup, der var grundlagt den 18. april 1955. Det første hold der vandt turneringen blev Tottenham Hotspur. I 1999 blev UEFA Cup Winners’ Cup afskaffet og slået sammen med UEFA Cuppen. Fra 2005/6 blev der indført et gruppespil før holdene skulle gå videre til knock-out-fasen. Med navneskiftet i 2009 blev Intertoto Cuppen indlemmet i turneringen, hvilket betød, at flere hold skulle deltage i turneringen, samtidig med at gruppespillet blev udvidet og kvalifikationskriterierne blev ændret.

Vi sikrer os altid de bedste Europa League finale billetter til vores kunder! Bestil allerede i dag. 

BESTIL I DAG
 

Fodboldrejser til Europa League finalen 2019 inkluderer minimum følgende:

Fodboldrejser til Europa League finalen 2019

1-3 overnatninger på et udvalgt 3* – 4* hotel central beliggende i Baku

Morgenmad på hotellet

Officiel Europa League finale billetter

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 7.200,- per person (baseret på dobbeltværelse)

BESTIL I DAG

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL EUROPA LEAGUE FINALEN 2019?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS