ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN


FODBOLDREJSER TIL AC MILAN 2018 / 2019

San Siro, Milano
Fodboldrejser til AC Milan

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem AC Milan og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL AC MILAN INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til AC Milan

2 overnatninger på udvalgt 3* eller 4* hotel i centrum

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på endetribunen til den valgte kamp (opgradering er mulig)

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM AC MILAN


Fodboldrejser til AC Milan

Når man refererer til europæisk og italiensk fodbold, kan du ikke ignorere AC Milan. Klubben er et klassisk hold og blev grundlagt helt tilbage i 1899 som ‘Milan Foot-Ball and Cricket Club’. AC Milan er mest kendt for deres succesfulde stortid i 80’erne og 90’erne med de tre hollændere Marco van Basten, Ruud Gullit og Frank Rijkaard i spidsen. De dominerede fuldstændig europæisk topfodbold! 

På en fodboldrejse til Italien får du lov at opleve den italienske fodboldkultur, modebyen Milano og gigantiske San Siro med en tilskuerkapacitet på 80.000 pladser.

Klubben byder på mange legender igennem tiderne og en af de nyere legender hos AC Milan er ikonet Paolo Maldini med nummer 3 som aldrig har spillet i nogen anden klub end netop AC Milan.

Klubben har løftet mange trofæer igennem tiderne heraf ikke mindre end 18 italienske mesterskaber, 3 Europa Cuppen for mesterhold og 7 gange UEFA Champions League (senest i 2007).

Et must-see opgør vil være Milano-derbyet mellem AC Milan og FC Inter. Kampen mellem de to holds fans foregår altså på sange, bannere og tifoer, hvilket begge klubbers fans er verdensberømte for at mestre. Milans fans fra Curva Sud og Inters fra Curva Nord på San Siro.

 

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL AC MILAN?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS