ASSOCIAZIONE SPORTIVA ROMA


FODBOLDREJSER TIL AS ROMA 2018 / 2019

Stadio Olimpico, Rom
Fodboldrejser til AS Roma

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem AS Roma og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL AS ROMA INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til AS Roma

2 overnatninger på udvalgt 3* eller 4* hotel i centrum

Morgenmad på hotellet

Officiel AS Roma billet på endetribunen til den valgte kamp. (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM AS ROMA


Fodboldrejser til AS Roma

AS Roma er en italiensk fodboldklub hjemmehørende i Rom. En fodboldrejse til Rom byder på det legendariske ovale Stadio Olimpico med plads til 70.000 tilskuere og en af verdens smukkeste fodboldbyer!

Klubben blev grundlagt i 1927 som en sammenlægning af de tre romerske klubber Roman Football Club, Fortitudo Pro Roma og Alba-Audace. Klubbens største rival er uden tvivl Lazio som også er tilhørende i Rom.  Disse to klubber er især kendt for deres indbyrdes derbyer, de såkaldte “Derby della Capitale”.

Som nævnt spiller AS Roma på Stadio Olimpico i Rom, et stadion klubben deler med Lazio SS. Det er imidlertid planen at klubben flytter til Stadio della Roma når dette er færdigbygget, hvilket formodes at være i 2017.

Klubben har vundet det nationale mesterskab (Scudetti) tre gange, den italienske pokalturnering (Coppa Italia) otte gange, den italienske supercup to gange (2001 og 2007), og UEFA Cup én gang i 1960/61, med en sejr over Birmingham City.

Såfremt du ønsker en fodboldrejse med et andet hold kan vi selvfølgelig også assistere med det.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL AS ROMA?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS