BARÇA


FODBOLDREJSER TIL BARCELONA 2018 / 2019

Camp Nou, Barcelona
Fodboldrejser til Barcelona

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Barcelona og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL BARCELONA INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Barcelona

2 overnatninger på 3* eller 4* hotel i Barcelona

Morgenmad på hotellet

Officiel Barcelona billet – kategori 5 (opgradering er mulig og anbefales)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM FC BARCELONA


Fodboldrejser til Barcelona

Det er en enestående oplevelse at overvære verdens bedste fodboldklub på Camp Nou. En af vores MIP (most important person) kunder beskriver det meget smukt: “Jeg har aldrig oplevet så utrolig en atmosfære som på Camp Nou! 90.000 ægte fans vinker med flag og synger højlydt. Det er en af de oplevelser som jeg aldrig vil glemme.” – Ønsker du at opleve det samme?

Klubben blev grundlagt i 1899 af Joan Gamper. FC Barcelona blev symbolet på den catalanske kultur og indtil i dag anses klubben for at være en af de bedste klubber i verden, hvis ikke den bedste! Europas største stadion, Camp Nou blev åbnet i 1957 og har i dag en tilskuerkapacitet på 99.354 sæder.

Barcelona er en af de mest hædret fodboldklubber i verden. “Blaugrana” har indtil i dag vundet 24 spanske mesterskaber, 29 Copa del Rey og 12 Supercopa de Espana. Derudover har klubben haft stor europæisk succes med 5 UEFA Champions League titler, 3 FIFA Club World Cup samt 5 titler i den europæiske Super Cup.

Vi kan arrangere alle slags fodboldrejser, både for de mindre- og store hold! Klik her for andre alternativer.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL BARCELONA?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS