BAYERN MÜNCHEN


FODBOLDREJSER TIL BAYERN MÜNCHEN 2018 / 2019

Allianz Arena, München
Fodboldrejser til Bayern München

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Bayern München og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker!

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL BAYERN MÜNCHEN INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Bayern München

2 overnatninger på 4* hotel i München

Officiel Bayern München billet – langside (green area)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM BAYERN MÜNCHEN


Fodboldrejser til Bayern München

Hvis du ikke har oplevet en tysk fodboldkamp endnu, har du en stor oplevelse tilgode. Fra det øjeblik du træder ind på stadion vil den ekstrem gode atmosfære ramme dig og du vil aldrig glemme den følelse af lidenskab.

Som en af vores MIP (most important person) har beskrevet: “Jeg elskede absolut min fodboldtur til Allianz Arena med Best in Life. Lyden, lidenskaben og atmosfæren var utrolig! Hvis du er fodboldfan er Allianz Arena absolut et besøg værd”.

Ønsker du samme oplevelse? Kontakt os nu!

Bayern München blev grundlagt i 1900 og er en af Tyskland mest berømte og succesfulde fodboldklubber. Næsten alle Bayern München’s store bedrifter er opnået siden 1960’erne. Udover at Bayern München uden tvivl er et af Europas absolut bedste fodboldhold har de også et af de bedste fodboldstadioner – Allianz Arena. Dette stadion blev åbnet i 2005 og anses for at være et af de mest moderne stadions i verden med en tilskuer kapacitet på 75.024 pladser.

Til og med i dag har FC Bayern München vundet 26 tyske liga-titler (Bundesliga), 18 tyske pokaler (DFB pokal) og 5 tyske Supercup. Klubben har desuden også vundet 5 Champions League titler og en enkelt FIFA Club World Cup.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL BAYERN MÜNCHEN?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration til din fodboldrejse? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS