Bundesliga


Fodboldrejser til Bundesliga

Fodboldrejser til Bundesliga
Fodboldrejser til Bundesliga byder på den totale fodboldoplevelse!

Der findes intet sted i verden som Tyskland til arrangering og afvikling af fodboldkampe. Det er top kvalitet både før, under og efter kampen. Forbered dig på høj kvalitet og top underholdning på din fodboldrejse til Bundesliga.

Fußball-Bundesliga, bedre kendt som Bundesliga er den bedste liga i Tyskland. Ligaen blev grundlagt helt tilbage i 1963 og turneringen består i dag af 18 hold. Vi har arrangeret fodboldrejser til Bundesliga i mere end 40 år og vi har derfor de bedste priser samt en bred viden omkring gode oplevelser og hoteller i alle de største byer i Tyskland. 

Vi kan arrangere fodboldrejser til Tyskland til alle hold, men har valgt at fokusere på de to mest succesfulde hold i turneringen, Dortmund og Bayern München. Vil du på en fodboldrejse til Tyskland? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. 

Vi fokuserer på følgende fodboldklubber:

VORES FODBOLDREJSER TIL BUNDESLIGA INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Bundesliga

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL BUNDESLIGA?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!