Fodboldrejser til Champions League


FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE
2019/2020

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender. Program kommer snart

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse som ikke vises på denne side kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Champions League kampe

1 overnatning på udvalgt 3* eller 4* hotel i centrum

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet

Best in Life Sport concierge service 

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden


LIDT OM CHAMPIONS LEAGUE

Champions League afholdes én gang om året og er den største turnering i Europa! Kun de europæiske topklubber er repræsenteret i denne turnering. I 1992 skete der en navneændring for turneringen. Før 92 hed turneringen European Champion Clubs’ Cup. Her var det kun vinderen af den nationale liga som var kvalificeret til at deltage i turneringen. Sådan fungerer det ikke længere, der tages nu udgangspunkt i koefficientranglisten som er indført. Dette giver en bredere turnering og flere hold har muligheden for at deltage.

Pokalen i Champions League er en vandrepokal, som klubberne giver afkald på hvert år til den nye vinder. Såfremt en klub vinder turneringen fem gange, får de lov at beholde trofæet. Ved den gamle turneringsform, blev trofæet i klubben ved tre sejre i træk. AFC Ajax og Bayern München opnåede dette!

Seks klubber har igennem tiden vundet trofæet permanent: Real Madrid, AFC Ajax, Bayern München, AC Milan, Liverpool FC, FC Barcelona & Chelsea FC.

Vi arrangerer selvfølgelig også fodboldrejser til diverse ligaer i hele Europa! Klik her for at læse mere.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL CHAMPIONS LEAGUE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS