DORTMUND


FODBOLDREJSER TIL DORTMUND 2018 / 2019

Westfalenstadion, Dortmund
Fodboldrejser til Borussia Dortmund

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Dortmund og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL DORTMUND INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Borussia Dortmund

2 overnatninger på udvalgt 3* eller 4* hotel i centrum

Morgenmad på hotellet

Officiel Dortmund billet på endetribunen til den valgte kamp. (opgradering er mulig)

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM DORTMUND


Fodboldrejser til Borussia Dortmund

Dortmund er en af de mest succesrige fodboldklubber i Tyskland! Klubben blev grundlagt i 1909 af en gruppe unge spillere der var blevet trætte af at spille fodbold under opsyn af den lokale præst. Præsten blev holdt udenfor, da klubben blev grundlagt i værtshuset “Zum Wildschütz”. Det var allerede i 1913 at Borussia Dortmund begyndte at spille i de nuværende gule og sorte spillerdragter. 

Klubben har vundet en stribe mesterskaber og står bl.a. noteret for følgende mesterskaber: 8 tyske mesterskaber, 1 Champions League trofæ, 4 tyske Cup, 5 tyske Super Cup, og 1 Intercontinental Cup. 

En tur til Dortmund er absolut en af de fedeste fodboldoplevelser man kan forestille sig. Klubben spiller på det altid udsolgte Westfalenstadion blandt 80.000 gule/sortklædte fans og den kendte endetribune Gelbe Wand skuffer aldrig!

Se Champions League priser ved at klikke her.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL DORTMUND?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration til din næste fodboldrejse? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS