FOOTBALL CLUB INTERNAZIONALE MILANO


FODBOLDREJSER TIL FC INTER 2018 / 2019

San Siro, Milano
Fodboldrejser til FC Inter

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Inter og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL FC INTER INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til FC Inter

2 overnatninger på 3* eller 4* hotel i Milan

Morgenmad på hotellet

Officiel FC Inter billet på endetribunen til den valgte kamp. (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM FC INTER


Fodboldrejser til FC Inter

FC Inter er en storklub i Italien og opholder sig i modebyen Milano. Klubben blev grundlagt tilbage i 1908 og har hjemmebane, sammen med AC Milan på Stadio Giuseppe Meazza (San Siro). FC Inter er den eneste italienske klub, der altid har været i Serie A.

FC Inter havde et af de mest succesfulde år i historien tilbage i 2010 hvor de vandt hele 5 titler, det italienske mesterskab Serie A, den italienske pokalturnering (Coppa Italia), den italienske super cup (Sipercoppa Italiana), Champions League og FIFA’s VM for klubhold.

På en fodboldrejse til Italien får du lov at opleve den italienske fodboldkultur, modebyen Milano og gigantiske San Siro med en tilskuerkapacitet på 80.000 pladser.

Klubben har løftet mange trofæer igennem tiderne heraf ikke mindre end 18 italienske mesterskaber Serie A, 7 Coppa Italia, 5 Italian Super Cup, 3 UEFA Cup, 2 Intercontinental Cup, 1 FIFA Club World og 3 UEFA Champions League.

Et must-see opgør vil være Milano-derbyet mellem FC Inter og AC Milan. Kampen mellem de to holds fans foregår altså på sange, bannere og tifoer, hvilket begge klubbers fans er verdensberømte for at mestre. Milans fans fra Curva Sud og Inters fra Curva Nord på San Siro.

Læs generelt mere om vores fodboldrejser ved hjælp af følgende link.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL FC INTER?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS