Frankrig


Fodboldrejser til Frankrig

Fodboldrejser til Frankrig
Fransk fodbold byder mere eller mindre på én storklub som kan spille med på den europæiske scene, nemlig Paris Saint-Germain. Det er så også en fantastisk oplevelse at overvære nogle af verdens største stjerner LIVE på stadion i romantiske Paris!

Fodboldrejser til Frankrig er noget helt specielt. Det er sydpå, varmt, fantastiske storbyer, stor fodboldnation og charmerende hoteller. Frankrig har igennem længere tid ikke været en speciel populær fodbold destination for danskerne. Dog har Paris Saint-Germain ændret på dette efter køb af nogle af verdens bedste fodboldspillere. PSG har et fantastisk stadion og er beliggende i Europa’s romantiske storby, Paris. Kombiner en fantastisk storbyrejse med en fodboldoplevelse udover det sædvanlige. Best in Life sport arrangerer fodboldrejser til Ligue 1 og Champions League.

Fodboldrejser til Frankrig byder på følgende fodboldklub at opleve:

 

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain F.C.

Fodboldrejser til Frankrig

Oplev Paris Saint-Germain bedre kendt som PSG LIVE på Parc des Princes med plads til cirka 48.700 tilskuere!

PSG er den mest traditionsrige og vindende klub i fransk fodbold og er beliggende i hovedstaden, Paris. PSG er en forholdvis ny klub da den blev dannet i 1970 efter en fusion af to fodboldklubber. PSG er nu på vej til at blive en af de helt store spillere i europæisk fodbold efter den nuværende PSG-ejer Nasser Al-Khelaifi købte holdet.

Bestil i dag!

VORES FODBOLDREJSER TIL FRANKRIG INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Frankrig

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL FRANKRIG?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!