Italien


Fodboldrejser til Italien

Fodboldrejser til Italien
Tag til charmerende Italien og få en vaske ægte fodboldoplevelse på stadions som de var i gamle dage.

Fodboldrejser til Italien byder ikke på moderne stadions som i England. Men derimod byder denne rejse på en fodboldoplevelse som i gamle dage. Store, ægte og halv slidte stadions samt fantastisk storbyer giver charmen ved en rejse til italiensk fodbold. Derudover er de italienske fans noget udover det sædvanlige. Der er gang i ultra grupperne og det er altid pengene værd at overvære disse kampe. Derudover er de fem største klubber i Italien også beliggende i de mest attraktive storbyer som Rom, Milano, Napoli og Torino. Hos Best in Life Sport er vi altid klar med vores concierge service så du som kunde selvfølgelig får den bedste fodboldoplevelse men skam også de bedste muligheder på destinationen i form af vores 24/7-service samt rådgivning omkring de bedste restauranter, barer og oplevelser i den valgte storby.

Vores fodboldrejser til Italien arrangeres altid til rigtig gode priser, da vi har unikke hotelaftaler samt egne fodboldbilletter. Derudover er flybilletter til storbyerne ofte billige, specielt med udrejse fra København. Såfremt du kunne tænke dig at opleve Champions League har vi selvfølgelig også billetter til alle disse kampe. 

Fodboldrejser til Italien byder på følgende mulige fodboldklubber at opleve:

 

Fodboldrejser til A.S. Roma

Fodboldrejser til Italien

Oplev A.S. Roma hjemmehørende i charmerende Rom med hjemmebane på det olympiske stadion, Stadio Olimpico med plads til cirka 70.600,- tilskuere.

 

Bestil i dag!

Fodboldrejser til A.C. Milan

Fodboldrejser til Italien

Oplev klassiske A.C. Milan LIVE på kæmpe San Siro med plads til cirka 80.000 tilskuere.

Klubben har tidligere været et af verdens bedste hold og man husker dem bedst for “The Fantastic Four”. Så fik de lidt en nedgang i 10’erne men er virkelig på vej tilbage til topfodbold og ånden i Milano er ved at genetableres.

 

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til F.C. Inter

Fodboldrejser til Italien

Oplev F.C. Inter i romantiske Milano på deres utrolige stadion, Stadio Giuseppe Meazza med plads til cirka 80.000 tilskuere.

F.C. Inter er absolut en del af eliten i den italienske liga og de vandt senest Champions League i 2010 hvor de også samtidig vandt Serie A og Coppa Italia. Dermed formået de at opfylde kriterierne til “The Treble”. 

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Juventus F.C.

Fodboldrejser til Italien

Oplev Juventus bedre kendt som “Den Gamle Dame” LIVE på Allianz Stadium med plads til cirka 41.000,- tilskuere. 

Juventus er eliten i italiensk fodbold! Det er den klub som har vundet flest italienske titler samt europæiske. Stemningen på det lidt mindre stadion er helt utrolig! Man bliver aldrig skuffet ved et besøg på Allianz Stadium.

Bestil i dag!
 

VORES FODBOLDREJSER TIL ITALIEN INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Italien

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL ITALIEN?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!