LA VECCHIA SIGNORA


FODBOLDREJSER TIL JUVENTUS 2019/2020

Allianz Stadium, Torino
Fodboldrejser til Juventus

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

20/09/2017 – Juventus vs. Fiorentina – Fra kr. 2.150,-(UDSOLGT)

23/09/2017 – Juventus vs. Torino – Fra kr. 2.250,- (UDSOLGT)

09/12/2017 – Juventus vs. Inter – Fra kr. 2.650,- 

23/12/2017 – Juventus vs. AS Roma – Fra kr. 2.550,-

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Juventus og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker!
Se vores Champions League priser her!

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL JUVENTUS INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Juventus

2 overnatninger på udvalgt 3* eller 4* hotel i centrum

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på endetribunen til den valgte kamp (opgradering er mulig)

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM JUVENTUS


Fodboldrejser til Juventus

Når man refererer til europæisk fodbold og italiensk fodbold, kan du ikke ignorere Juventus også kaldt “La Vecchia Signora”. Juventus stammer fra deres lodrette sorte og hvid stribede spilleruniformer. Atmosfæren på deres hjemmebane anses for værende utrolig! Hvis modstanderen enten er AC Milan, AS Roma, Fiorentina eller Napoli er stemningen ekstraordinær. En tur til Allianz Stadium vil være en fodboldtur som du aldrig vil glemme!

Juventus er grundlagt i 1897 og klubben anses for at være blandt verdens mest traditionsrige fodboldklubber. Fodboldholdets hjemmebane hedder Allianz Stadium og er beliggende på Corso Gaetano Scirea, 50, 10151 Torino. Stadionet har en tilskuerkapacitet på 41.507 pladser.

Juventus er indehaver af 2 fodboldrekorder: Flest vundne mesterskaber i Italien (35 gange har de vundet Serie A) og 12 gange har klubben vundet Coppa Italia. Derudover har storklubben også vundet Italian Super Cup 7 gange, UEFA Europa League 3 gange og UEFA Champions League 2 gange.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL JUVENTUS?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration til din kommende fodboldrejse? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS