LES ROUGE-ET-BLEU


FODBOLDREJSER TIL PARIS SAINT GERMAIN 2019/20

Parc des Princes, Paris
Fodboldrejser til Paris Saint Germain

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Paris Saint Germain og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL PARIS SAINT GERMAIN INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Paris Saint Germain

2 overnatninger på 3* eller 4* hotel i Paris

Morgenmad på hotellet

Officiel Paris Saint Germain billet på langsiden til den valgte kamp. (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service by Henrik Elmholdt

Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM PARIS SAINT GERMAIN


Fodboldrejser til Paris Saint Germain

PSG er en storklub i Frankrig og opholder sig i byen Paris. Klubben blev grundlagt i 1970 via en sammenlægning af Paris F.C. og Stade Saint-Germain. Fusionen af de to klubber var motiveret at behovet for succes på den helt store europæiske fodboldscene. Klubben har hjemmebane på Parc de Princes med en tilskuerkapacitet på 49.691 pladser og stemningen på dette stadion er helt speciel! 

De største profiler som har spillet for Paris Saint Germain er Bernard Mendy, Pauleta, Péguy Luyindula, Ronaldinho, Ludovic Giuly, Jérome Rothen, Lavezzi og selveste vores svenske kammerat Zlatan Ibrahimovic.

Klubben har vundet en stribe mesterskaber og står noteret for følgende: 6 Ligue 1, 1 Ligue 2, 10 Coupe de France, 6 Coupe de la Ligue, 2 Trophée des Champions, 1 UEFA Cup Winner’s Cup, 1 UEFA Intertoto Cup.

En fodboldrejse til Paris Saint Germain vil byde på mere end fodbold! Paris hedder byen og mulighederne for oplevelser er uendelige. Det har alt hvad man kan tænke sig. Kontakt vore concierge service og lad os guide dig.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL PARIS SAINT GERMAIN?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS