Premier League


Fodboldrejser til Premier League

Fodboldrejser til Premier League
Fodboldrejser til Premier League byder på verdens bedste liga med nogle af Europa’s største hold.

Vi har arrangeret fodboldrejser til Premier League i mere end 20 år. Vi har derfor været med fra start da danskerne begyndte at rejse til England for at overvære fodbold. Man må sige at populariteten på denne type rejse er steget gevaldigt. 

Premier League er verdens stærkeste liga med nogle af Europa’s største hold. Derudover er tempoet og underholdningen altid rigtig høj. Efterspørgslen er rigtig stor til engelsk fodbold og det er næsten umuligt at skaffe billetter via fodboldklubberne til alle kampene. Vi har dog aftaler med diverse samarbejdspartnere for klubben og det sikrer at vi altid har billetten til dig! Med os som rejsearrangør får du en skræddersyet fodboldrejse til dine behøv, ønsker samt budget. Kontakt os i dag!

Vi kan arrangere fodboldrejser til samtlige fodboldhold i England. Vores hovedfokus er dog på følgende fodboldklubber: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham.

Vi fokuserer på følgende fodboldklubber:

VORES FODBOLDREJSER TIL PREMIER LEAGUE INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Premier League

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL PREMIER LEAGUE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!