LOS BLANCOS


FODBOLDREJSER TIL REAL MADRID 2019/20

Santiago Bernabéu, Madrid
Fodboldrejser til Real Madrid

Blot vælg din kamp i nedenstående kalender

Vi har valgt at fokusere på de store kampe, såfremt du ønsker en fodboldrejse mellem Real Madrid og et mindre hold kan vi selvfølgelig arrangere dette efter behov. Du kontakter os blot, så realiserer vi dine ønsker! 

Se vores Champions League priser, klik her!

 

BEST IN LIFE SPORT’S FODBOLDREJSER TIL REAL MADRID INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Real Madrid

2 overnatninger på 3* eller 4* hotel i Madrid

Morgenmad på hotellet

Officiel Real Madrid billet – kategori 3 (opgradering er mulig)

Best in Life concierge service

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Alle ovenstående priser er baseret på dobbeltværelse


LIDT OM REAL MADRID


Fodboldrejser til Real Madrid

Når man refererer til europæisk fodbold og spansk fodbold, kan du ikke ignorere Real Madrid CF også kaldt “Los Blancos”. Los Blancos stammer fra deres hvid-farvet spilleruniformer. Atmosfæren på deres hjemmebane anses for værende utrolig! Hvis modstanderen enten er FC Barcelona eller Atletico Madrid er stemningen ekstraordinær. En tur til Santiago Bernabeu vil være en fodboldtur som du aldrig vil glemme!

Real Madrid er grundlagt i 1902. Klubben anses for at være verdens rigeste fodboldklub og også en af de mest understøttede klubber.

Fodboldholdets hjemmebane hedder “Santiago Bernabeu” og har en tilskuerkapacitet på 81.044 pladser.

Real Madrid er indehaver af 3 fodboldrekorder: Flest vundne mesterskaber i Spanien (33 gange har de vundet La Liga), Flest vundet UEFA Champions League trofæer, 12 gange har klubben vundet denne prestigefyldte turnering samt vundet The Double! Dvs. at vinde UEFA Champions League 2 år i streg. Derudover har storklubben også vundet Copa del Rey 19 gange og UEFA Super cup 2 gange. Dette er kongeklubben!

Se alle de fodboldklubber vi sælger fodboldrejser til, ved at klikke her.

VIL DU VIDE MERE OM FODBOLDREJSER TIL REAL MADRID?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!

KONTAKT OS