Spanien


Fodboldrejser til Spanien

Fodboldrejser til Spanien
Tag ned sydpå til varmen og oplev den sydeuropæiske stemning og spansk topfodbold i Madrid eller Barcelona.

Fodboldrejser til Spanien er blevet meget populært hos danskerne. Vi har fantastiske hotelaftaler og vores fodboldbilletter sælges til super priser! Ofte kan flybilletterne også købes billigt især med udrejse fra København. Når vore kunder tager til Spanien på en fodboldrejse er det ofte tillokket af de to fantastiske storbyer, Barcelona samt Madrid som tilsammen byder på de 3 største hold i Spanien! Atlético Madrid, Real Madrid og FC Barcelona. Derudover er man altid sikker på lækkert vejr, god mad, venligt folkefærd samt store fodboldstjerner og meget smuk fodboldspil.

Det tager lidt længere tid at komme til Madrid og Barcelona fremfor engelsk fodbold og derfor vælger vore kunder minimum 3 overnatninger, fredag til mandag. Derudover er der også meget at opleve i begge storbyer udover fodboldkampen. Hos Best in Life Sport inkluderer vores pakkerejser altid vores concierge service som betyder 24/7-timers service samt rådgivning omkring gode restauranter, barer og oplevelser i den storby du skal til. Derfor sælger vi en storbyrejse med en fodboldoplevelse og ikke kun en fodboldrejse…

Såfremt du kunne tænke dig at opleve andet end La Liga kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. Vi sælger fodboldrejser til alle Champions League kampe i spanien. Disse kampe ligger altid enten tirsdag eller onsdag og derfor vælger vore kunder ofte kun 2 overnatninger.

Fodboldrejser til Spanien byder på følgende mulige fodboldklubber at opleve:

 

Fodboldrejser til FC Barcelona

Fodboldrejser til England

Oplev FC Barcelona bedre kendt som Barça LIVE på Camp Nou med 99.780 fodboldglade tilskuere!

Barça har og har altid haft nogle af verdens absolut største stjerner på deres hold og klubben har vundet et rekordhøjt antal Ballon d’Or priser på deres spillere. Vil du opleve de største fodboldstjerner, spansk atmosfære og storby med strand? Så skal du til Barcelona! 

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Real Madrid C.F.

Fodboldrejser til Spanien

Tag sydpå til Madrid og oplev kongeklubben Real Madrid LIVE på Santiago Bernabeu med plads til 81.000 tilskuere.

Real Madrid er en af verdens største fodboldklubber med altid nogle af verdens bedste fodboldspillere på holdkortet. Tilbage i 1920 gav kong Alfonso 13. klubben lov til at kalde sig ‘kongelig’ – vil du opleve kongeklubben under en spansk atmosfære i den meget smukke storby Madrid? Kontakt os i dag! 

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Atlético de Madrid

Fodboldrejser til Spanien

Oplev Atlético de Madrid på deres nye super stadion, Estadio La Peineta.

Atlético de Madrid er det tredje tophold i Spanien og holder til i hovedstaden Madrid sammen med kongeklubben Real Madrid. Tag til den charmerende storby Madrid og oplev Atlético de Madrid.

Bestil i dag!

VORES FODBOLDREJSER TIL SPANIEN INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Spanien

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

EU udvidet ansvarsforsikring

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL SPANIEN?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!