Tyskland


Fodboldrejser til Tyskland

Fodboldrejser til Tyskland
Fodboldrejser til Tyskland byder på høj tysk kvalitet! Oplev verdens bedste land til organisering af fodboldkampe samt altid utrolig stemning på stadion.

Fodboldrejser til Tyskland bliver generelt mere og mere populært hos danskerne! Danskere kan lide kvalitet og det får man uden tvivl til de tyske fodboldkampe. Der findes intet sted i verden hvor organisering af fodboldkampe arrangeres bedre og samtidig er stemningen på stadion altid udover det sædvanlige. Derudover er det i køreafstand for os danskere og det skaber fleksibilitet samt uafhængighed.

Tyskland er indehaver af en fantastisk rekord! Den tyske Bundesliga er den liga i Europa med det højeste tilskuergennemsnit. Der er næsten altid udsolgt til de tyske kampe, specielt Dortmund som desuden ligger nummer 1 med det højeste tilskuergennemsnit i Europa på 80.000 tilskuere. Dette er ikke kun i Bundesligaen, men skam også til Champions League og vi har fodboldrejser til alle turneringerne. Forbered dig på høj tysk kvalitet på din næste fodboldrejse.

 

Fodboldrejser til Tyskland byder på følgende mulige fodboldklubber at opleve:

 

Fodboldrejser til FC Bayern München

Fodboldrejser til Tyskland

Oplev Tysklands fodboldgigant FC Bayern München i hovedstaden München på Allianz Arena med plads til cirka 75.000 tilskuere.

Det tyske mandskab bliver kaldt “De tyske rekordmestre” da de har vundet alle turneringer både nationalt og globalt flere gange end de andre tyske hold.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Borussia Dortmund

Fodboldrejser til England

Oplev Dortmund LIVE på Signal Iduna Park med plads til 80.700 tilskuere! 

Dortmund er uden tvivl en af de største klubber i Tyskland og er kendt for deres vanvittige atmosfære på stadion samt deres tribune, Den Gule Mur. 

Bestil i dag!
 

VORES FODBOLDREJSER TIL TYSKLAND INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser til Tyskland

1 overnatning på 3 eller 4* stjernet hotel centralt beliggende i den pågældende by

Morgenmad på hotellet

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra 995,- DKK pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OMKRING FODBOLDREJSER TIL TYSKLAND?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!