FODBOLDREJSER


Enhver fodboldfan vil bekræfte at fodbold skal opleves LIVE! Oplev nogle af verdens bedste spillere gå på banen i unikke omgivelser af fans, det er en af de største oplevelser man kan forestille sig. Best in Life tilbyder fodboldrejser til dit favorit hold; Lige fra Anfield i Liverpool til Camp Nou i Barcelona, videre til PSG på Parc de Princes i Paris og Bayern München på Allianz Arena. Du har dit hold, vi laver din fodboldrejse!

Vi tilbyder fodboldpakker tilpasset til dit behov fra fodboldbilletter i en lounge og 4 eller 5-stjernet hotelophold beliggende i centrum til de billigere pakker med 3-stjernet hotelophold og en standard billet på stadion. Vores fodboldrejser har ingen begrænsninger!

Når du bestiller din fodboldrejse hos Best in Life Sport får du en garanteret problemfri tur. Med vores mere end 40 års erfaring er vi “Verdens bedste rejsebureau til arrangering af fodboldrejser” Ingen tvivl om, at du vil være enig med vores tusindvis af vore glade fodboldfans.

VI TILBYDER FODBOLDREJSER TIL FØLGENDE KLUBBER:

 

Fodboldrejser til Real Madrid

Fodboldrejser

Kombiner Madrid med spansk topfodbold! Real Madrid Club de Fútbol er absolut én af verdens største fodklubber. Oplev verdens største stjerner LIVE på stadion med Best in Life Sport.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til FC Barcelona

Fodboldrejser

Besøg Catalonien og oplev Futbol Club Barcelona LIVE på Camp Nou med 100.000 tilskuere. Kombiner storbyferie med strand og verdens smukkeste fodbold… Det bliver ikke bedre.

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Arsenal FC

Fodboldrejser

Premier League er verdens bedste fodbold liga! Oplev her Arsenal F.C. LIVE På et af verdens smukkeste stadions, Emirates Stadium. Kombiner Europas New York (London) med engelsk fodbold, pubber og pints.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Chelsea

Fodboldrejser

Tag på storbyferie til London og kombiner det med en fodboldoplevelse udover det sædvanlige på Stamford Bridge med plads til mere end 41.000 tilskuere! 

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Liverpool FC

Fodboldrejser

Oplev en af verdens mest historiske fodboldklubber, Liverpool FC LIVE på Anfield Stadium. Se Anfield Road, The Kop og hør den legendariske You’ll Never Walk Alone! Kombiner dette med havnebyen Liverpool som er en fantastisk by.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Manchester City

Fodboldrejser

Oplev den nye dominans i engelsk fodbold LIVE på Etihad Stadium med plads til mere end 47.000 tilskuere. Her vil du opleve fodbold i verdensklasse sammen med de største fodboldstjerner i verden! 

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Manchester United

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Manchester United byder på en historisk fodboldklub og en fantastisk by! Denne klub er nok verdens mest populære fodboldklub, og Old Trafford er et af de mest historiske stadions i verden. 

Bestil i dag!

Fodboldrejser til Tottenham

Fodboldrejser

Tag på en weekend-getaway til Nordlondon og oplev et af verdens største hold LIVE på Wembley Stadium. London er Europas New York og byder på meget mere end blot fodbold. Lad os hjælpe dig med at skræddersy din fodboldrejse til London.

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Fodboldrejser

Fodboldrejser til PSG byder på byernes by, Paris og verdensklasse fodbold! Oplev nogle af verdens største stjerner LIVE på Parc des Princes. Vi arrangerer alt fra A-Z.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til AS Roma

Fodboldrejser

Oplev den italienske passion og tag på en fodboldrejse til Rom! Overvær en af verdens smukkeste fodboldbyer samt den utrolige stemning på Stadio Olimpico.

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til AC Milan

Fodboldrejser

Overvær den italienske legende klub, AC Milan LIVE på det utrolige San Siro! AC Milan er på vej op til eliten igen. Oplev italiensk sukkerbold kombineret med den sofistikeret storby, Milano.

Bestil i dag!

Fodboldrejser til FC Inter

Fodboldrejser

Fodboldrejser til pulserende Milano kombineret med verdensklasse fodbold på gigantiske San Siro med plads til mere end 80.000 tilskuere. Vi arrangerer din rejse fra A-Z.

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Juventus

Fodboldrejser

Oplev italiens mest succesrige fodboldklub igennem de seneste 10 år på fantastiske Allianz Stadium, med kun plads til cirka 41.500. Dette giver dog en stemning udover det sædvanlige! Absolut et af Best in Life’s favoritklubber som fodbold destination. 

Bestil i dag!

Fodboldrejser til FC Bayern München

Fodboldrejser

FC Bayern München er uden tvivl Tysklands mest succesrige fodboldklub igennem tiderne. Oplev verdens største fodboldstjerner på pulserende Allianz Arena! 

Bestil i dag!
 
 

Fodboldrejser til Borussia Dortmund

Fodboldrejser

Fodboldrejser til Düsseldorf byder på det legendariske stadion Signal Iduna Park samt den utrolige stemning fra ‘Den Gule Mur’. Få en ud af kroppen oplevelse med Best in Life!

Bestil i dag!

VORES FODBOLDREJSER INKLUDERER MINIMUM:

Fodboldrejser

2 overnatninger på 3 eller 4* stjernet hotel i centrum inkl. morgenmad

Officiel fodboldbillet på udvalgte pladser

Best in Life Concierge Service på din destination

Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Priser fra kr. 1.295 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!