FORMEL 1 REJSE TIL ITALIENS GRAND PRIX


TAG PÅ DEN ULTIMATIVE FORMEL 1 REJSE PÅ AUTODROMO NAZIONALE MONZA

4. – 7. september 2020

Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix | F1| Formel 1 italiens grand prix

Spændingen af F1 med en blanding af Italien – det fås ikke bedre. Dette F1 racerløb er et af de længste løb i F1 kalenderen, og det har været afholdt siden 1950. Det italienske Grand Prix indeholder et af de hurtigste spor og en fantastisk atmosfære. Oplev dette fantastisk løb og mærk stemningen fra Scuderia Ferraris passionerede fans. Du vil hurtigt indse hvorfor dette løb er så populært. Bland racerløb med Milano og du har en god cocktail!

AUTODROMO NAZIONALE MONZA

Denne F1 bane er en af de hurtigste og ældste racerbaner i F1 kalenderen. Autodromo Nazionale Monza handler om hastighed og lidenskab. Racerbanen er beliggende i udkanten af Milano og er hjemstedet for Ferrari holdet og deres loyale tilhængere. Der er ingen tvivl om at dette løb vil være unikt at opleve for en ægte F1 fan. Oplevelsen vil du dele med 114.000 andre F1 fans som står klar til at bringe en fantastisk atmosfære.

TAG MED OS

Kom med på Best in Life’s ultimative Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix i perioden 4.– 7. september. Vil Mercedes blive ved med at dominere eller vil hjemmeholdet Ferrari sejre igen ?

BEST IN LIFE SPORT’S PAKKER INKLUDERER SOM MINIMUM:

– Første klasses indkvartering på 4* hotel eller endnu bedre
– Valg af pladser i samarbejde med vores rådgivning
– Privat transport ved ankomst i lufthavnen
– Best in Life Concierge Service

Priser fra kr. 7.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OM DIN FORMEL 1 REJSE TIL ITALIENS GRAND PRIX?


Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix | F1| Formel 1 italiens grand prix

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!