FORMEL 1 REJSE TIL KINAS GRAND PRIX


TAG PÅ DEN ULTIMATIVE FORMEL 1 REJSE TIL SHANGHAI INTERNATIONAL CIRCUIT

15. – 20. april 2020


Formel 1 rejse til Kinas Grand Prix

Denne Formel 1 rejse byder på et af de mest spektakulære løb med de mest utrolige faciliteter. Tribunerne er af høj kvalitet, layoutet imponerer og tilskuerer samt interessenter roser arrangeringen af dette løb til skyerne. Udover at Shanghai er Kinas største by består byen af en fantastisk blanding af både modernitet og traditionel charme. Du får muligheden for at opleve et fantastisk F1-løb og samtidig muligheden for at udforske de mange historiske seværdigheder som byen byder på.

SHANGHAI INTERNATIONAL CIRCUIT

På 18 måneder blev dette F1-racerløb omdannet fra en sump til et succesfuldt internationalt racerløb. Racerløbet åbnede første gang i 2004 og har arrangeret F1-racerløb lige siden. Denne bane er imponerende og man får et fantastisk “view” fra tilskuerpladserne. De vilde hårnålesving og lange lige strækninger er de elementer som gør det til et spændende løb.

TAG MED OS

Kom med på Best in Life’s ultimative Formel 1 rejse til Kinas Grand Prix i perioden 15. – 20. april og oplev dette utrolige racerløb LIVE.

BEST IN LIFE SPORT’S PAKKER INKLUDERER SOM MINIMUM:

– Første klasses indkvartering på 4* hotel eller endnu bedre
– Valg af pladser i samarbejde med vores rådgivning
– Privat transport ved ankomst i lufthavnen
– Best in Life Concierge Service

Priser fra kr. 12.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OM DIN FORMEL 1 REJSE TIL KINAS GRAND PRIX?


Formel 1 rejse til Kinas Grand Prix

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!