FORMEL 1 REJSE TIL MONACOS GRAND PRIX


TAG PÅ DEN ULTIMATIVE FORMEL 1 REJSE TIL CIRCUIT OF MONACO

22. – 25. maj 2020

Formel 1 rejse til Monacos Grand Prix

Monaco bliver nød til at stå på din bucket liste. Denne legendariske destination mellem alperne og Middelhavet byder på drømme og virkelighed. Monaco og specifikt Monte Carlo har det hele: en række museer, nogle af verdens bedste hoteller, overdådig gastronomi, utrolige shoppingmuligheder og måske det mest underholdende folkefærd i verden. Læg så et pulserende natteliv med de bedste kasinoer og klubber oveni. Monaco kan holde dig vågen 24 timer i døgnet.

CIRCUIT OF MONACO

Enhver F1-racerkøre drømmer om at vinde dette mystiske løb. Den der vinder i Monaco fortjener det, fordi selv en lille fejl i gaderne vil være altødelæggende. Kvalifikationerne er altid afgørende og overpass er næsten umulige. Antallet af udgået racerkører er altid høj og en god kontrol kan sikre dig en plads i finalen.

TAG MED OS

Kom med på Best in Life’s ultimative Formel 1 rejse til Monacos Grand Prix i perioden 22. – 25. maj 2020 og oplev dette utrolige racerløb LIVE.

BEST IN LIFE SPORT’S PAKKER INKLUDERER SOM MINIMUM:

– Første klasses indkvartering på 4* hotel eller endnu bedre
– Valg af pladser i samarbejde med vores rådgivning
– Privat transport ved ankomst i lufthavnen
– Best in Life Concierge Service

Priser fra kr. 12.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE OM DIN FORMEL 1 REJSE TIL MONACOS GRAND PRIX?


Formel 1 rejse Monacos Grand Prix

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!