FORMEL 1 REJSE TIL SPANIENS GRAND PRIX


TAG PÅ DEN ULTIMATIVE FORMEL 1 REJSE TIL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

08. – 11. MAJ 2020

Formel 1 rejse til Spaniens Grand Prix

Med sit tempereret klima, lækre strande og et væld af kunst og historie så er Barcelona et “must see” for alle. Denne by indeholder en håndfuld interessante steder og ét af stederne er Sagrada Familia. Byggeriet for denne store basilika begyndte i 1882, og er stadig et uafsluttet projekt denne dag. Byen er kendt for sin arkitektur og kunstværker og det vil være muligt at beundre mesterværker af både Picasso og Gaudí, tage en tur på stranden og nyde lokal tapas og vin om aftenen. Lad Best in Life skabe en unik F1 rejseoplevelse til dig!

Bestil din F1-rejse nu!
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

Denne racerbane blev åbnet i 1991 og har siden arrangeret det spanske Grand Prix. Det er nok den mest forskelligartede racerbane i F1 kalenderen. Pga. de mange hjørner er det blevet en populær testbane for mange hold, hvilket gør det til et favoritløb for alle F1 racerkørere og mekanikere. Racerbanen har en tilskuerkapacitet på 140.000 pladser og en utrolig atmosfære.

TAG MED OS

Kom med på Best in Life’s ultimative Formel 1 rejse til Spaniens Grand Prix i perioden 08. – 11. maj 2020 og oplev dette utrolige racerløb LIVE.

Bestil din F1-rejse nu!

FORMEL 1 ER BARE HELT SPECIELT AT OPLEVE!
Formel 1 rejse til Spaniens Grand Prix
Best in Life Sport’s grundpakke indeholder MINIMUM:

– 3 overnatninger på 4* Aparthotel Atenea i perioden 08. – 11.  maj 2020

– Morgenmad på hotellet

– Officiel F1 billet i zone B, C eller G 

– Best in Life concierge service

– Alle skatter og afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden

Priser fra kr. 6.795 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIP GOLD HOSPITALITY SUITES

Som noget helt nyt for 2020 kan du med Best in Life Sport opleve et F1 Grand Prix i privat suite med fantastisk udsigt over startlinjen og podiet. Dette vil være en unik mulighed for at nyde Formel 1 ™ Spanish Grand Prix fra en af de bedste views og mest luksuriøse omgivelser, overhovedet!

Best in Life Sport’s Gold Suite ligger på første sal på tribunen, lige overfor pitten, garager og de vigtigste steder på banen. Suiterne har plads til 30-45 gæster og er derfor ideel til små og mellemstore grupper såvel som for individuelle gæster. 

Kontakt os for mere information


VIL DU VIDE MERE OM DIN FORMEL 1 REJSE TIL SPANIENS GRAND PRIX?


Formel 1 rejse til Spaniens Grand Prix

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!