GOLFREJSER TIL BRITISH OPEN


Oplev ‘The Open’ med stil i perioden 16. – 19. juli 2020


Golfrejser til British Open

British Open nr. 149 finder sted på  Royal St George’s, Golf Club i Sandwich, England. Det er det 15. åbne mesterskab, der blev spillet på Royal St George’s, og det første siden Darren Clarke vandt i 2011. En utrolig erfaren golfklub når det kommer til arrangering af denne smukke golfturnering. Dette er eliten! Landskabet her er helt spektakulært og er med til at gøre golfen endnu bedre! 

Fans der var så heldige at opleve British Open 2019 blev belønnet med en imponerende præstation af Shane Lowry, der vandt sit første store mesterskab og slog rekorder i processen. Vil han gentage den store succes eller vil en af rivalerne vinde i 2020? 

Vi ved at rigtige golffans elsker at se spillet lige så meget som de elsker at spille det! Derfor giver vi vores kunder muligheden for at deltage i de bedste kurser op til turneringen. Det er den perfekte begivenhed at deltage i sammen med venner, familie eller nøglekunder. Kom med os for at fejre traditionen, evnen og spændingen ved at se, hvem der vinder ‘Claret jug’.

Vi tilpasser vores golfrejser til British Open til dine behov og ønsker. Dette giver dig fleksibilitet til at skabe den perfekte golfoplevelse til denne legendariske turnering. Uanset om du vil se øvelses runderne, følge din favorit golfspiller gennem turneringen eller se trofæet blive videregivet til næste vinder. Vi hjælper dig hele vejen og sikre dig den bedste golfoplevelse i livet!

LAD OS SAMMEN TILPASSE VORES GOLFREJSER TIL BRITISH OPEN – KONTAKS OS NU

Livet handler om oplevelser

Best in Life har standard pakker til priser fra kr. 14.500,- pr. person (baseret på dobbeltværelse)

 

BEST IN LIFE’S GOLFREJSER INKLUDERER SOM MINIMUM:

Golfrejser til British Open

Officielle billetter til British Open
Hotelophold tilpasset dit budget, fra 3, 4 & 5-stjernet hoteller
Morgenmad på dit hotel
Officielt British Open program
Best in Life Concierge Service
Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

MULIGE OPGRADERINGER

Golfrejser til British Open
  • Ekstra runder
  • Ekstra nætter
  • Middag reservationer
  • Privat transport (sedan, limousine, luksus motorbusser)
  • VIP-adgang
  • Suiter opgradering
  • Spa behandlinger
  • Fly

VIL DU VIDE MERE?

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!