GOLFREJSER


EKSKLUSIVE GOLFREJSER


Eksklusive Golfrejser

For os er golf ikke bare en sportsgren men en passion! Få sportsgrene er så værdsat verden over som golf. At befinde sig som tilskuer til nogle af de største golfturneringer verden over er noget helt specielt! Uanset om du oplever den traditionsrige turnering British Open, den tidsløse skønhed ved Masters i Augusta, eller de tilsyneladende umulige forhold ved US Open.

Elsker du at spille golf, og kunne du forestille dig at spille på nogle af de bedste golfbaner i verden? Vi har ekspertisen til at assistere dig med dette. Vores dygtige golfekspert har været tidligere professional og kender derfor alle de bedste baner/destinationer til den helt rigtige rejse!

Kombiner din golfrejse med en badeferie, storbyrejse eller krydstogt? Mulighederne er uendelig og vi er her for at hjælpe dig!

DestinationerVores golfekspert har udvalgt de bedste destinationer baseret på hans mange års erfaring i golfverdenen og vi tilbyder derfor bl.a. følgende destinationer: Dubai, Thailand, Sydafrika, Mexico, Florida, Cuba, Den Dominikanske Republik, Spanien, Portugal, Frankrig, Italien, Tyrkiet, Skotland, Wales og Irland.

HVAD VIL DU OPLEVE?
Eksklusive Golfrejser
Masters
Eksklusive Golfrejser
US Open
Eksklusive Golfrejser
British Open
Eksklusive Golfrejser
PGA Championship
Eksklusive Golfrejser

VIL DU VIDE MERE OM VORES EKSKLUSIVE GOLFREJSER?


SKRÆDDERSYET GOLFREJSER

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!