ISHOCKEY REJSE TIL NHL ALL-STAR GAME


ISHOCKEY REJSE TIL NHL ALL-STAR GAME

24. – 26. januar 2020

Ishockey rejse til NHL
OPLEV DEN STØRSTE SAMLING AF NHL STJERNER LIVE

Oplev det bedste i Ishockey, når stjernerne mødes i St. Louis til en af de mest underholdende weekender i sportens genre. Efter et vellykket arrangement i Tampa, Florida, vil All-Star Game blive afholdt i St. Louis, den perfekte vinter destination! Denne dejlige by byder på fantastisk vejr, utrolige restauranter og meget mere! Hvis du vil kombinere ferie og Ishockey er St. Louis den helt rigtige by! Er du en rigtig fan er det her en af de kampe som du skal se. Dette fantastiske event begynder om lørdagen med “Skills Competition” og kulminerer så med den store kamp om søndagen.

SPORT SKAL OPLEVES LIVE!

Oplev den ultimative ishockey rejse til NHL All-Star Game LIVE med Best in Life! Det vil være en uforglemmelig Ishockey tur som forløber sig over perioden 23. – 27. januar 2018. St. Louis er en ideel vinter flugt og det perfekte sted til at udvide din tur for at se nogle af byens spektakulære attraktioner. Er du klar? Vi er ihvertfald klar og har allerede planlagt turen så vi kan hjælpe dig med din ideelle NHL All-Star Game oplevelse i St. Louis.

Priser fra kr. 9.995 pr. person (baseret på dobbeltværelse)

VIL DU VIDE MERE?


Ishockey rejse til NHL

Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!