OM OS


FORSKELLEN PÅ DET FORVENTEDE OG DET UFORVENTEDE ER DEN EKSTRA DETALJE!


Sportsrejser - rejse

Best in Life Sport er stiftet i 2016 af Henrik & Mads Elmholdt. Vi er et dansk ejet oplevelses bureau som udbyder unikke sportsrejser, Tilsammen har vi mere end 40 års erfaring i planlægning og arrangering af sportsrejser til rejselystne gæster, som vil have de bedste sportsoplevelser livet tilbyder.

DEN PERFEKTE LØSNING/UNIKKE OPLEVELSE

Sportsrejser - rejse

Vores mål er at give vores gæster den unikke oplevelse som de aldrig vil glemme. Vi har de bedste pladser til alle sportsbegivenheder i verden! Lige fra Formel 1 til El Clasico og VIP billetter til hvilken som helst sportsbegivenhed. Vi gør dine drømme til virkelighed.


LIVET HANDLER OM OPLEVELSER

Sportsrejser - rejse

I dag, handler livet om oplevelser. Best in Life Sport gør det muligt for dig at opleve de mest unikke sportsbegivenheder som verden kan tilbyde. Vores mission er at inspirere og hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Vi er eksperter i at arrangere oplevelser. Vi vil gerne arrangere din næste oplevelse med det mest professionelle personale og den bedste service med fokus på den ‘ekstra’ detalje. 

FOR OS ER DU IKKE EN VIP MEN EN MIP – MOST IMPORTANT PERSON!

Sportsrejser - rejse

Når du rejser med Best in Life Sport får du ‘MIP’ behandling. Vores unikke sportsrejser er skræddersyet til den gruppe eller det individuelle menneske som vil have en ‘once-in-a-lifetime experience’ Vores sportsrejser kan altid tilpasses til dit behov og dit budget. Vi ser frem til at forfremme dig til MIP og tilbyde dig Best in Life Sport’s sportsoplevelser!

Henrik 


MISSION & VÆRDIER

Sportsrejser - rejse

Vores mission består meget enkelt i at give vores gæster den bedste oplevelse som eksisterer på deres destination.
Vores vision er at øge kvaliteten af at rejse for vores gæster, os selv og de mennesker som vi samarbejder med i hele verden.

Vores værdier baserer sig på altid at levere høj kvalitet til vores kunder, ansvarlige rejser, levere hvad vi har lovet og innovative lederegenskaber. Loyale partnerskab med vores leverandører er det der gør alle disse muligheder mulige og vi befinder os i denne branche for at vinde, respektere og levere oplevelser som aldrig vil glemmes.

HVORFOR BØR DU REJSE MED OS?

Sportsrejser - rejse

Best in Life inspirerer sportsinteresseret individer i hele verden. Vi kender de unikke destinationer og oplevelser, når dit mål er at opleve de største eller bedste sportsoplevelser. Vores særlige kompetence består i at sørge for den mest eventyrlige sportsrejse med tilpassede omgivelser og 24/7 kundeservice.

Hvad enten dit rejseformål er arbejde eller fritid, vil vi sørge for at arrangere og tilpasse din næste sportsrejse – fra bestilling af flybilletter til valg af hoteller, arrangementer, lokale restauranter, barer samt begivenheder i det tidsrum hvor du befinder dig på din destination. 

Lige meget hvor du befinder dig i verden, vil vores globale concierge service ydelse levere ‘insider’ viden på din destination. Vi er din bro, til at lukke det hul som let opstår i nye kulturer og omgivelser. Som MIP skal du have de bedste muligheder!

Best in Life har meget nære forbindelser til vore lokale leverandører og vi har stort kendtskab til de fleste hoteller og restauranter i verden. Vi har meget stor erfaring med specielle ønsker som følgende:

– Billetter til unikke sportsbegivenheder, koncerter og teater.
– Reservationer, hvor vi åbner dørene til de mest eftertragtede restauranter. Fra skjulte ‘perler’ i udvalgte byer til booking på 3-stjernet Michelin. Vore medarbejdere har kontakterne til at gøre det umulige, muligt.
– Most Important Person (MIP) adgang. Vore event eksperter vil hjælpe dig med at springe køen over til de største begivenheder i verden. Hvad enten du er landet i Marrakech med dine venner og I vil danse natten væk? eller i Milan på en arbejdsrelateret ferie, vil vi sørge for at dit navn står på de planlagte gæstelister.
– Vi skaffer de eftertragtede billetter til rød løber events: eksklusive film premierer, store sportsbegivenheder, lokal opera samt de bedste pladser til fashion week eller udsolgte koncerter…


B2B

Sportsrejser - rejse

Som din partner, ved vi at du giver os tillid til at levere. Jeres ry er i vore hænder og vi har derfor altid 24/7 kundeservice så I opnår tryghed.
På grund af de utrolige store udfordringer nye destinationer og kulturer byder på tilbyder vi jer en ‘travel-butler’. Denne service anvender sin ekspertise og sørger for strømlinet transport, visumbehandling, bagage krav og meget mere på jeres næste firmatur. Dette er med til at fjerne jeres fokus på rejseplanlægning så I istedet kan fokusere på jeres forretning.

Jeres kommende ‘travel-butler’ vil sørge for følgende:

– Udnytte sin ekspertise til at planlægge, assistere alle grupper og dermed udvikle den mest problemfrie overgang til et nyt forretningsområde.

– Tilbyde erfarne lokale guider med de sprogegenskaber som ønskes.

– Kompetencerige medarbejder og kvalificeret tur guider til at assistere Jer med det planlagt rejseprogram.

– Sørge for alle nødvendige logistik problemer som burde opstå inkluderet fly befragtning og andre efterspurgte transportmidler.

– Udvikle skræddersyet, innovative rejse- og destinations beskrivelser som vil tilpasses Jeres behov og begrænsninger samt budget.

– Arrangering af møder i alle størrelser på særlige steder, som tilpasses Jeres behov; herunder specialiseret udstyr og egnede forfriskninger.

– Budgettilpasset konferencer, på Jeres ønskede destination med en perfekt balance af forretning og nydelse.

– Arrangerering af team bulding turer, rekruttering, support, registrering, udflugter og specielle programmer.

VIL DU VIDE MERE?


Brænder du inde med et spørgsmål eller har du brug for mere inspiration til dine sportsrejser? Vi er altid klar til en snak! Send os en e-mail, ring til os eller mød op hos os i Lyngby. Vi ser frem til at høre fra dig!